Bestyrelses login

Husk at logge ud når du er færdig.

Akropolis kalender

Man, 13.12 - Kl.12:00 - 17:00
Akropolisjulefrokost Sal B
Tir, 14.12 - Kl.12:30 - 14:30
Bestyrelssmøde
Man, 24.01 - Kl.16:16 - 18:00
Akropoliseftermidag
Ons, 02.03 - Kl.16:16 - 18:00
Akropoliseftermidag
Tir, 29.03 - Kl.16:15 - 18:00
Akropoliseftermidag
Man, 25.04 - Kl.16:15 - 18:00
Akropoliseftermidag

Vi håber I har haft en god sommer og stadigvæk nyder det dejlige vejr.

Det er nu nogen tid siden, I har hørt fra os, og der er ikke noget Seniorklubbens bestyrelse hellere ville end kunne sende jer et fint og spændende efterårsprogram, som vi har gjort de tidligere år.

Men, som I ved, er der grundet Corona-virus stadig restriktioner på mange kultur-aktiviteter, og Det Kongelige Teater er ingen undtagelse. Vi har fra teatrets chef for Salg og Kundeoplevelser, Stefan Yong Gilldhoff fået meddelelse om, at teatret er nødsaget til at reducere i publikums-kapaciteten på forestillingerne på ubestemt tid.

Dette betyder desværre, at Akropolis’ medlemmer indtil videre ikke får de samme muligheder for at komme på teatret som tidligere.

Den 24 sept. gennemførte vi Akropolis skovturen. Den gik til Ledreborg Slot med frokost på Restaurrant Herthadalen. Det var en stor succes, slottet havde  en spændende historie og maden på restaurant Herthadalen var bestem værd at køre efter.

Med hensyn til gennemførelse af vores foredragseftermiddage, da afventer vi stadig besked fra teatret, om muligheden for at de kan afholdes i Balkon Foyeren, som tidligere praksis.

Teaterchefens sekretær har lovet at holde bestyrelsen orienteret, når man et  nærmere overblik over teatrets situation.

Det var jo ikke lige de nyheder, vi havde tænkt os at sende til jer. Men, vi arbejder på sagen og har ikke tabt modet, så I hører snart fra os igen.

Mange hjertelige hilsener fra Bestyrelsen

Gå til toppen