Bestyrelses login

Husk at logge ud når du er færdig.

Akropolis kalender

Ingen begivenheder
Hamburg Staatsoper

Hermed følger information om Akropolis forårsrejsen til Hamburg den 12. til 14.05 2020.
Vi skal se/høre “Elektra” af Ricard Strauss på Staatsoper, billetten er inkluderet i rejsen. Dagen efter har vi mulighed for at se John Neumeiers ballet “Illusions like Swanlake” også på Staatsoper. Denne billet er ikke inkluderet i prisen, men kan bestilles separat. Det skal ske ved tilmelding til rejsen.

Vi har entreret med Vitus Rejser, som vil stå for registrering af deltagere og modtage betaling.
 
Hvis du ønsker at deltage, sender du en mail til Peter M. Paulsen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra Vitus rejser.
 
Skriv dit navn, adresse, mailadresse, gør opmærksom på, om du ønsker at til købe billet til John Neumaiers ballet “Illusion like Swanlake” og skriv hvem du vil dele værelse med. Hvis du ikke skriver noget får du et enkeltværelse.
 
Tilmeldingsfristen er den 1. februar 2020.
 
Vitus rejser sender dig så en melding om at du er sat på listen og skal indbetale et depositum til Vitus rejser. Opkrævning på det resterende beløb vil du modtage omkring  1. Marts 2020.
 
Rejseprogrammet er vedhæftet som en pdf fil. Når du dobbeltklikker på den vil den åbne, og du kan læse eller skrive rejseplanen ud.
 
Vi håber arrangementet vil falde i smag, og at rigtig mange ønsker at deltage.
 
Rejseplan 12. til 14. maj 2020


 

1. dag udrejse til Hamburg og byrundtur og Staatsoper

Med færgen fra Rødby til Puttgarden er vi hurtigt fremme i delstaten Slesvig-Holsten. Området gemmer på mange spændende historier - nogle endda med en dansk vinkel.

Vel ankommet til Hamborg starter vi med at køre en lille byrundtur, hvor vi blandt andet kommer rundt i det enorme havneområde med byens ikoniske kraner, containerskibe, færger og krydstogtskibe.  Vi bor i 2 nætter på et meget centralt hotel; Premier INN Hamburg City Centre, Willy-Brandt Strasse 21, 20457 Hamburg. Om aftenen spiser vi middag på en restaurant i nærheden af vores hotel. 

Aftenarrangement:  kl. 19.30 Elektra på Staatsoper ,

2. dag Hamburg - Formiddag på egen hånd

Der er mange seværdigheder i Hamborg. Vi kan nævne i flæng. Bådtur i havnen, Voksmuseet Panoptikum, og nogle steder som “bør” ses. Speicherstadt, Chilehaus, Skt Michaelis Kirke, Hamburger Kunsthalle, Landungsbrucken, Alte Elbe Tunnel, Miniatur Wundeland, Binnenalster og Aussenalster og Hansevierttel.

Kl. 13.00 spiser vi en god frokost på en nærmere angivet restaurant.

Derefter besøger vi Hamborgs nyeste vartegn Elbphilharmonie, og nyder den flotte udsigt fra panoramaplatformen, som går hele vejen rundt om bygningen i 30 meters højde. Det imponerende koncerthus blev bygger ovenpå et tidligere kakaolager ved havnefronten.

Aftenarrangement i tilkøb  kr. 685,-:  kl. 19.30 Illusions like Swan Lake på Staatsoper ,

Dette tilkøb skal bestilles sammen med rejsen.

3. dag - Formiddag på egen hånd og hjemrejse

Vi tilbringer hele formiddagen i Hamburg. Her er der mulighed for at gå på spændende indkøb, besøge museer og meget andet. Inden vi forlader Hamburg spiser vi frokost. Herefter går det hurtigt mod nord, vi passerer Lübeck og snart er vi fremme ved Puttgarden hvor færgen til Rødby venter os.

Vi forventer at være hjemme i København først på aftenen efter en spændende rejse til Hamburg.

Rejsefakta:

 • Pris per person i dobbeltværelse  kr.  4.125,-
 • Tillæg for enkeltværelse                 kr.     700,-
 • Afbestillingsforsikring                      kr.    250,-
 • Illusions Like Swann Lake                Kr.    685,-

Følgende inkluderet i rejsen pris.

 • 4-stjernet bus,
 • 2 nætter i Hamborg på Premier INN Hamburg City Centre***
 • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
 • 2 x frokost (2. og  3. dag)
 • 1 x middag (1. dag)
 • Byrundtur i Hamborg
 • Besøg i Elbphilharmonie
 • Rejsen gennemføres uden rejseleder
 
Gå til toppen