Akropolis Skovtur
Gjorslev Gods
Skovtur 2022
Tersløsegaard
Skovtur 2022
Tersløsegaard og Bromølle Kro
Bertel Haarder
Det Kongelige Teaters bestyrelsesformand
Musikkerhistorier
Jørgen "Misser" Jensen, DR's Symfoniorkester & Mogens Andresen, Det Kgl. Kapel
Julefrokost 2022
Brdr. Prices lokaler ved Nørreport
Lars Schørring Petersen
Der var mange tilhører
Generalforsamling 2022
Formandens beretning
Skovtur 2022
Tersløsegaard
Lars Schørring Petersen
Medredaktør af bogen "Det usynlige folk"
22. - 26. maj 2017 - Jubilæumsrejse til Nordjylland
Børglum Kloster
Skovtur 2022
Tersløsegaard
Erik Aschengreen
Intro til portrætfilmen "En anden verden"
Akropolis Skovtur
Clay - Porcelænsmuseet - Middelfart
22. - 26. maj 2017 - Jubilæumsrejse til Nordjylland
Børglum Kloster
Julefrokost 2022
Brdr. Prices lokaler ved Nørreport
Det Kgl. Teater Gl. Scene
Grundstenen blev lagt den 18. oktober 1872, og indvielsen fandt sted med nogle måneders forsinkelse den 15. oktober 1874
Akropolis
Fortæppet Det Kgl. Teater Gl. Scene
Erik Aschengreen
Intro til portrætfilmen "En anden verden"
Bertel Haarder
Det Kongelige Teaters bestyrelsesformand
Generalforsamling 2022
Bestyrelsen
Lars Schørring Petersen
Medredaktør af bogen "Det usynlige folk"
22. - 26. maj 2017 - Jubilæumsrejse til Nordjylland
Den tilsandede kirke - Skagen
Musikkerhistorier
Jørgen "Misser" Jensen, DR's Symfoniorkester & Mogens Andresen, Det Kgl. Kapel
16.05.15 Saint Michelle.
Akropolisrejse til Normandiet og Bretagne med bus i 10 dage.
Formand
Niels Borksand
1 januar 1954 kl 15 sad jeg for første gang på Gamle Scene. Galleriet 1. rk. Midtfor.  Derfor er jeg her i dag. Fra den dato var der kun teater i hovedet. Til nu som skuespiller - uddannet på Aarhus teaters elevskole 1964/66 - , sanger og dirigent , tourneleder i Grønland o.m.m og så tilknyttet operakoret som assistent fra 1969 til 1980. med en kortvarig solistkontrakt i 75.
En kærlighed til DKT som gør, at jeg nu med glæde og respekt påtager mig hvervet som formand for vores hæderkronede seniorklub. Jeg håber på en god periode sammen med den nye bestyrelse så alle fortsat kan nyde gavn af vores arbejde.
Jeg er fortsat aktiv, primært som dirigent nu, men også lejlighedvis som skuespiller og sanger.
Tre skønne børnebørn i henholdvis Gauting syd for München og Ølsemagle nord for Køge.
 
Næstformand Birgitte Ewerlöf
Jeg har været ansat på DKT fra sep. 1987 til aug. 2011 i Operakoret. Jeg har altid sunget, Kalundborg Pigekor, Canzone, Radiokoret, Lille Muko, Camarata, Ars Nova og div. ad-hoc ensembler.
Sammen med min mand har jeg givet mange koncerter, Japan, Korea, Tyskland, Holland, Færøerne, Island m.m
Jeg er kandidat i Musik, har studeret dansk, teologi og fransk på Kbh. Universitet.
Mor til fem og mormor til fire.
 
Kasserer
Sussi Marcell
Balletdanser. Jeg blev optaget som balletbarn i 1963 og ansat som danser i 1973. Har virket som korpsdanser indtil min afgang i 1995. Som pensionist har jeg beskæftiget mig med it, salg og Pilates. Jeg er gift har to bonusbørn og fem børnebørn. 
 
Bestyrelsesmedlem
Kurt Effersøe
Billedhugger fra Kunstakademiet.
1971 ansat som danser og statist på Det Kongelige Teater og fra 1983 i kostumetjenesten på ballettens herreside. BA i Dansens Æstetik og Historie, Universitetet.
 
Bestyrelsesmedlem
Bodil Gøbel
Operasanger, sopran. Er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og i Stockholm. Debuterede på Det Kongelige Teater 1959 og var ansat som solist 1964 - 1991. Har været medlem af Akropolis bestyrelse siden 2016.
 
Bestyrelsesmedlem
Annette Krogh
Jeg har været ansat på Det Kongelige Teater siden juli 1992 som statist og fra januar 2008 til april 2018 desuden som salgsassistent i Billetkontoret. I mit civile liv er jeg uddannet korrespondent og har været stewardesse og direktionssekretær i Sterling Airways, og jeg sluttede mit aktive arbejdsliv i juridisk afdeling i Maersk Air i 2004. Jeg er samlevende og mor til en datter og har to dejlige børnebørn.
 
Bestyrelsesmedlem
Louise Bothmann
Operasanger, sopran. Født i 1959 i Stockholm. Elev af bl.a. Kristian Riis, Vagn Thordal og Bodil Øland. Professionelt har jeg været tilknyttet Den Jyske Operas Kor, sunget i Danmarks Radios Koncertkor.
Ansat i Det Kongelige Operakor 1999-2016, stadig aktiv som assistent i Operakoret, og solist ved kirkekoncerter rundt om i landet. Sunget i amatørkor bl.a. Sokkelund Sangkor, og KFUM’s sangere.
Medlem af Akropolis’ bestyrelse siden 2017, hvor jeg varetager medlemsregistreringen. Privat er jeg gift med Henning, og sammen har vi Theis og Anders, og vores dejlige barnebarn Riga.
 
Bestyrelsesmedlem

Birte Rasmussen
Jeg har været ansat på Det Kongelige Teater fra 1970 til 1981 som statist, mens jeg var under uddannelse. I mit civile liv er jeg uddannet cand.phil. i Filmvidenskab, som jeg har undervist i. I de sidste 16 år af mit aktive arbejdsliv har jeg dog arbejdet som advokatsekretær, først hos Plesner Advokatfirma og senest hos Kammeradvokaten.

 

Suppleant
Lilli Jønck
Studier ved Musikvidenskabeligt institut på KU. Diplomeksamen i sang fra DKDM og sluttelig eksamen fra Operaakademiet i 1987.
Fastansat i Operakoret 1992-2012, tilknyttet yderligere 1987-2014 som assistent. Derudover en bunke kirkesang og solisteri i mange genrer (operette, musical).
Gift med Jørn på 32. år og først og sidst mor til Kirstine, Anne-Maja og William og nu osse mormor til lille Alban.
 
Konsulent
Else Philbert
Ansat på teatret fra september 1979 til marts 2007. De første 8 år i teaterchefens sekretariat, de efterfølgende 20 år i skuespilafdelingen som sekretær for de skiftende skuespilchefer.
Medlem af Akropolis bestyrelse fra efteråret 2011.
Uddannelse: korrespondent i engelsk, tysk og fransk og som sådan ansat i udenrigsministeriet i 7 år med udsendelse til ambassaderne i Bruxelles og London, og deltagelse i nedrustningskonferencer i Wien.
Cand.phil. i engelsk sprog og litteratur fra Københavns Universitet.
Enke efter Knud Elimar, bassanger i Operakoret.
 
Konsulent
Karsten Bundgaard
I lære og ansat som fotograf hos Jørgen Mydtskov fra 1963 til 1972. Har derefter været beskæftiget inden for faget mange forskellige steder bl. a. Den Norske Opera i knap 6 år. (1977 - 1983) Derefter 12 år stadig i Norge inden for videoproduktion, inden jeg i 1995 vendte tilbage til København som ledende fotograf ved Fotografisk Atelier Det Kongelige Bibliotek. Blev pensioneret i 2011 og er nu på frivillig basis beskræftiget med at administrere og servicere hjemmesider for klubber og organisationer jeg har tilknytning til. Enkemand efter Inger "Teisen", scenemesterens kontor.